nieuws

Stolk Glasservice

Nieuw! Preventieschermen van glas bij Stolk Glasservice

15 mei 2020
Door de COVID-19 maatregelen en de versoepeling hiervan zijn veel bedrijven genoodzaakt om kantoren, winkels, salons, scholen, restaurants, wacht- en spreekkamers, kantines en dergelijke anders in te delen. Het is namelijk lang niet altijd mogelijk om genoeg afstand te houden zónder enige preventie. Uiteraard staat de gezondheid en veiligheid van u, uw medewerkers en klanten voorop. Bent u opzoek naar een duurzaam scherm voor de lange termijn mét luxe uitstraling? Dan hebben wij de oplossing!
Stolk Glasservice

Last van condensvorming? Geen paniek, dat is een goed teken!

12 februari 2020

Condens aan de buitenkant van uw (HR++) isolatieruit? Geen paniek, dit is juist een goed teken. Dit toont juist aan dat uw isolatieruit heel goed zijn isolerende werking doet.

De lage buitentemperatuur in combinatie met een hogere luchtvochtigheid veroorzaakt condens op de buitenruit van uw isolatieglas. Zodra de buitentemperatuur weer wat stijgt en de buitenruit weer wat warmer wordt, verdwijnt de condens in de loop van de dag vanzelf weer.

Stolk Glasservice

recht op subsidie bij twee energiebesparende maatregelen

20 april 2020

Wist u dat u recht hebt op subsidie wanneer u minstens twee energiebesparende isolatie-maatregelen treft voor uw woning?

Dit is de subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner. Dit doet u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Lees hier meer.