Glasproducten

Ons aanbod is groot! Ook voor glazen preventieschermen, tafelbladen, bureaubladen, spiegels, glazen deuren, keuken- en badkamerachterwanden, douchecabines en ventilatieroosters kunt u bij ons terecht.

Stolk Glasservice

preventieschermen

Door de COVID-19 maatregelen en de versoepeling hiervan zijn veel bedrijven genoodzaakt om de werkomgeving anders in te delen. Bent u opzoek naar een duurzaam scherm voor de lange termijn mét luxe uitstraling? Dan hebben wij de oplossing!
Stolk Glasservice

tafelbladen

Uw interieur verfraaien met een glazen tafelblad?
Tafelbladen kunnen worden geproduceerd in allerlei vormen en verschillende diktes.

Daarnaast kan een glazen tafelblad ook fungeren als bescherming van uw meubels. U voorkomt beschadiging en daardoor krijgt een meubel een langere levensduur.

Stolk Glasservice

bureaubladen

Naast glazen tafelbladen leveren wij ook glazen bureaubladen in allerlei vormen en verschillende diktes. Ieder kantoor vraagt om een ander formaat bureau. Daarom leveren wij elk bureaublad op maat.

U kunt ervoor kiezen om een bestaand bureau met glas te beschermen of om het glas als blad te gebruiken. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Laat het ons weten, we denken graag met u mee.

Stolk Glasservice

spiegels

Bent u op zoek naar een spiegel voor in de badkamer, woonkamer of hal? Spiegels hebben een stijlvol karakter en staan erg mooi in vrijwel iedere inrichting.

Onze spiegels worden volledig op maat gemaakt. U bepaalt zelf het model, de dikte en de afmetingen. Zo sluit de spiegel volledig aan op uw wensen en interieur.

Stolk Glasservice

Glazen deuren

Om een ruimte in huis, zoals de woonkamer of slaapkamer, ruimtelijker te maken kan het toepassen van een binnendeur van glas een uitkomst zijn. Daarnaast sluit een glazen binnendeur de ene ruimte af van een andere op een stijlvolle manier. 

Wij helpen u graag bij het kiezen van een glazen binnendeur. De glazen binnendeuren zijn in ieder gewenst formaat te bestellen in allerlei soorten glas.

Stolk Glasservice

keukenwand

Heeft u vetspatten op de tegels achter het fornuis? Of merkt u dat de vieze waterdruppels op uw wit-gestucte muur bij de gootsteen een groezelig aanzien geven? Dat is eenvoudig op te lossen met een glazen achterwand in uw keuken. De keukenachterwand is gemaakt van gehard veiligheidsglas en is hittebestendig, makkelijk schoon te maken, absorbeert geen vet, vocht of vuil en is krasbestendig. Deze achterwand is niet alleen functioneel maar geeft uw keuken daarnaast ook nóg meer sfeer en eigenheid. Alle keukenachterwanden zijn op maat te bestellen.

Stolk Glasservice

ventilatierooster

Ventilatie is nodig voor een gezond en aangenaam binnenklimaat. Met behulp van ventilatieroosters zorgt u voor een toevoer van verse lucht in de woning. Zorg daarom voor genoeg roosters.

De DUCO Ventilatieroosters zijn veelgebruikte regelbare roosters geschikt voor natuurlijke ventilatie.