Glas plaatsen of vervangen

Het zetten van glas in en rond uw woning of bedrijfspand vereist kwaliteit en nauwkeurigheid. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van allerlei soorten glas, met de service die u van ons gewend bent.

Ruiten plaatsen
Wanneer u nieuwe ruiten wil, heeft u behoefte aan advies wat betreft stijl, comfort, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie. Dat is wat u van ons kunt verwachten. Iedere ruit is maatwerk. Met de jarenlange ervaring van onze glaszetters weten wij u precies te adviseren welke glassoorten passen bij uw situatie.

Ruiten vervangen
Ook kunt u bij ons terecht voor het compleet of gedeeltelijk renoveren van beglazing. Bij de oriëntatie voor het vervangen van uw beglazing voor een beter, mooier en energiezuiniger huis of bedrijfspand komen er vast veel vragen op. Welke glassoort isoleert het beste? Waarom zou ik mijn dubbelglas vervangen door HR++ glas? Wat is het voordeel van HR++ (Hoog Rendement) glas ten opzichte van HR? Welk soort glas past bij mijn kozijnen? Stolk Glasservice Veldhoven helpt u graag verder!

glassoorten

Stolk Glasservice is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van allerlei glassoorten. Voor elke situatie is er een geschikte ruit.
Of u nu zoekt naar meer isolatie of een betere veiligheid. Wij hebben het allemaal:

Wist u dat u recht heeft op subsidie wanneer u minstens twee energiebesparende isolatiemaatregelen treft voor uw woning?

Dit is de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner. Deze subsidie is aan te vragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).